Referanser - Reintag.no

Referanser

Se noe av det vi har levert hittil. Ta gjerne kontakt om du ønsker å vite hva vi kan levere til deg og din bedrift.

Stuenes Lodge

Stuenes Lodge ligger i Porsanger, Finnmark og tilbyr turisme, samt overnatting/bevertning i deres praktfulle lodge. Vi har levert design, utvikling og mobiltilpasning av deres nye nettsider.

Fritidsfondet i Vadsø

Fritidsfondet i Vadsø jobber for at fritidsaktiviteter skal være tilgjengelig for alle barn i Vadsø. Vi har levert design, utvikling og mobiltilpasning av deres nye nettsider.

For Finnmark

For Finnmark kjemper i mot sammenslåing mellom Troms og Finnmark. Vi har levert en enkel blogg/nyhetsside basert på Wordpress. Videre har vi koblet opp nettbutikks-funksjonalitet i Woocommerce og satt opp til nyhetsbrev utsendelser med Mailchimp.

SEG

SEG er et samisk konsulentfirma som tilbyr tjenester innen prosjektledelse, utrednings- og planarbeid, bedriftsrådgivning og prosessledelse. Vi har hjulpet SEG med design, utvikling og mobiltilpasning av deres nettsider.

Finnmark Taxi

Finnmark Taxi sørger for at taxisjåfører som kjører pasienttransport i Finnmark er oppdatert på det faglige. Vi har levert en lukket portal, hvor sjåførene kan logge inn å lese seg opp på kurs, og registrere når informasjonen er lest.

Engholm Husky

Engholm Husky driver med Huskyturisme i Karasjok. Vi har bistått Engholm Husky med oppsett av ny nettside i Wordpress, som bygger på en ferdig utviklet mal, samt overflytting av informasjon fra gammel side.

Be om tilbud