Nettside til din bedrift! - Reintag.no

Nettside til din bedrift!

Wordpress! Det kan vi!

Å utvikle en god nettside er en prosess. Du har kanskje gjort deg opp noen meninger om hvilke bilder som presenterer din bedrift på god måte, men er usikker på hvordan du går videre herfra for å utvikle din nettside? Vi kan bistå deg med hele prosessen med idé, design, utvikling, søkemotoroptimalisering og lansering av ny nettside til din bedrift!

Idé

Vi starter alltid prosessen med å ta en møte med deg/dere som kunde, der vi går igjennom dine/deres idé-er, ønsker og tanker om din/deres nye nettside. Etter dette setter vi oss ned og sorterer ned idé-ene som fremkom på møtet og setter opp en plan for prosessen.

Design

Hvordan nettsiden din/deres skal se ut kan være en utfordring å bestemme seg for. Vi har lang erfaring med dette, og kan komme med kompetente råd på hvordan det er lurt å utforme nettsidene. Om du/dere har en grafisk profil med logo, farger, skrifttyper etc. så tar vi selvsagt hensyn til dette når vi utformer dine nye nettsider.

Utvikling

Ordet «utvikling» sier kanskje ikke deg så mye, men for oss er det et kjent ord. I denne delen av prosessen blir alt det tekniske av nettsiden utført. Alle våre nettsider setter vi opp med publiseringsverktøyet WordPress i bunn. Dette gjør vi for at det skal være enkelt for deg/dere som kunde å redigere nettsiden i ettertid. Så utvikler vi et unikt «theme» til din/deres WordPress installasjon, i denne vil ditt design ligge. I ditt/deres «theme» vil det være definert ulike sidevisninger for f.eks. nyhetslistning, galleri, kontaktside osv.

Søkomotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering kan du lese om her.

Lansering

Når nettsiden er ferdig produsert, vil vi bistå med å lansere den på ønsket domenenavn.

Be om tilbud